Prestashop 1.6.1-1.7.6.1 K&H...

Prestashop 1.6.1-1.7.6.1 K&H bankkártyás fizetés module

149,00 €

Prestashop 1.6.1 - 1.7.6.1 kompatibilis!

A legelterjedtebb online fizetési módok egyike a bankkártya elfogadás, vagyis a virtuális POS-terminál. A kártyás tranzakciók mögött álló banki és szolgáltató partnereink közreműködésével ügyfelei az összes népszerű kártyatípussal fizethetnek termékeiért vagy szolgáltatásaiért. A virtuális bankkártya-terminálok a tapasztalatok szerint a vásárlói bizalmat és elégedettséget egyaránt növelik, vállalkozása számára pedig tervezhetőbb pénzügyi hátteret biztosítanak.

Premium Support Period
  • 90 day
  • 12 month
  • 24 month

Description

A K&H Bank internetes bankkártyaelfogadó rendszere kényelmes és biztonságos fizetési megoldás, áruvisszavét lehetőséggel. A szolgáltatás előnye, hogy rendkívül biztonságos, hiszen kizárólag a tranzakciókban résztvevők (elfogadó, bank, vásárló) juthatnak hozzá a rájuk vonatkozó adatokhoz. A bankkártya adatokat maga az elfogadó bank gyűjti, így kizárható a visszaélés. 

A bank vPOS-szolgáltatása dombornyomott VISA, MasterCard, JCB és internetes kártyákat, valamint a K&H által kibocsátott VISA Electron és SZÉP bankkártyákat fogadja el. A rendszer a forint mellett igény esetén dollár- és euróalapú tranzakciókat is végez. 

A szolgáltatás áruvisszavét lehetőséget is biztosít abban az esetben, ha az elfogadó az árut vagy szolgáltatást nem tudja teljesíteni.

Technikai részletek

A szerződéskötés és sikeres telepítés után a tesztelési és élesítési folyamat az alábbiak szerint történik:

    1. Az ügyfél megállapodik a K&H Bankkal. Megküldi nekünk a teszt kulcsokat. A bank aktívan részt vesz a webshop fizetési rendszerének tesztelésében.
    2. Miután ezt rendben találta, az ügyfél jelez nekünk, mi pedig elkérjük a banktól az éles kereskedői azonosítót, ami alapján beállítjuk az éles boltot.

Installation & how it works

Product Details

wsc-m-001592
500 Items

Attachments

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.