Prestashop Unicredit Bank Hungary...

Prestashop Unicredit Bank Hungary Bankkártyás fizetés modul

149,00 €

A legelterjedtebb online fizetési módok egyike a bankkártya elfogadás, vagyis a virtuális POS-terminál. A kártyás tranzakciók mögött álló banki és szolgáltató partnereink közreműködésével ügyfelei az összes népszerű kártyatípussal fizethetnek termékeiért vagy szolgáltatásaiért. A virtuális bankkártya-terminálok a tapasztalatok szerint a vásárlói bizalmat és elégedettséget egyaránt növelik, vállalkozása számára pedig tervezhetőbb pénzügyi hátteret biztosítanak.

Premium Support Period
  • 90 day
  • 12 month
  • 24 month

Description

Az Unicredit Bank internetes bankkártya elfogadó rendszere kényelmes és biztonságos fizetési megoldás, áruvisszavét lehetőséggel. A szolgáltatás előnye, hogy rendkívül biztonságos, hiszen kizárólag a tranzakciókban résztvevők (elfogadó, bank, vásárló) juthatnak hozzá a rájuk vonatkozó adatokhoz. A bankkártya adatokat maga az elfogadó bank gyűjti, így kizárható a visszaélés. 

Az Unicredit Bank vPOS-szolgáltatása dombornyomott VISA, MasterCard, JCB és internetes kártyákat, valamint az Unicredit Bank által kibocsátott VISA Electron bankkártyákat fogadja el. A rendszer a forint mellett igény esetén dollár- és euróalapú tranzakciókat is végez. 

A szolgáltatás áruvisszavét lehetőséget is biztosít abban az esetben, ha az elfogadó az árut vagy szolgáltatást nem tudja teljesíteni.

Product Details

wsc-m-001594
500 Items

Attachments

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.