Prestashop - MiApi integrálás beállítása

Prestashop - MiApi integrálás beállítása

€189.23
VAT included

Problémába ütköztél a telepítés és beállítás során?

Ezzel a szolgáltatással levesszük ezt a gondot a válladról, és mi elvégezzük a szükséges lépéseket, majd ellenőrizzük a beérkező adatokat!

Prestashop Webáruházra köthető Mesterséges Intelligencia olyan eredményesen értékesít, amire ember nem képes!

PrestaShop webáruházadat összekötheted az miclub fiókoddal így minden vásárlói adat automatikusan átkerül, sőt még otpimonk-ot is használhatsz a feliratkozók gyűjtésére!

Product customisation

Don't forget to save your customization to be able to add to cart
  • 250 char. max

Description

Problémába ütköztél a telepítés és beállítás során?

Ezzel a szolgáltatással levesszük ezt a gondot a válladról, és mi elvégezzük a szükséges lépéseket, majd ellenőrizzük a beérkező adatokat!

Mi is az a Mesterséges Intelligencia?

Az M.I. a világ első-, bármilyen webáruházra ráköthető Mesterséges Intelligencia rendszere, ami olyan eredményesen értékesít, amire ember nem képes. Neked semmi teendőd, mert mindent az M.I. csinál!

Soha többet szövegírás, email szerkesztés!

Miután az M.I. vezérli a webáruházadat, soha többet nem kell promóciós levelek megírásával bajlódnod, hiszen mindent megcsinál helyetted. Igen...Mindent!

A webáruházad eladásai nőnek!

Az M.I. soha nem látott magasságba emeli a webáruházad eladásait, hiszen minden egyes látogatót elemez és személyre szabottan kommunikál. Neked ezzel mi a teendőd? Semmi!

Több pénzt keresel! Sokkal többet!

Az M.I. érti a "profit" fogalmát. Azaz nem csak arra törekszik, hogy eladjon. Hanem arra is, hogy olyan terméket adjon el, amin nagy az árrés. Mindezt 100%-ban automatán.

Neked semmi dolgod, automata minden!

Nem kell szoftvert megtanulnod kezelni, nem kell beállításokkal bajlódnod, még csak be sem kell lépned. Éppen ezért a szoftverhez nincs oktatóvideó, hiszen nincs mit megtanulnod.

TUDJ MEG TÖBBET A WEBÁRUHÁZRA KÖTHETŐ MESTERSÉGES INTELLIGENCIA RENDSZERRŐL

Product Details

wsc-m-001597

Reviews (0)

No reviews

System requirements

  • Correct Prestashop version
  • PHP version is supported for prestashop version
  • Existence of IonCube loader PHP module

Why Choose Us?

New functions

If you need any new functions that we haven’t developed for this module yet, do not hesitate to contact us by sending a message through the “Contact the programmer” option.

Always updated

We frequently add updates to the module, to incorporate new functions and to adapt it to the latest versions of PrestaShop.

We can help you with the installation and configuration

If you have any questions, or a problem emerges during installation and configuration of the module, send us a message through the “Contact US!" menü and we will help you.

Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.