Prestashop - Mesterséges Inteligencia...

Prestashop - Mesterséges Inteligencia Modul

Siess, már csak alig néhány darab maradt!
290,00 €

Prestashop Webáruházra köthető Mesterséges Intelligencia olyan eredményesen értékesít, amire ember nem képes!

A PrestaShop webáruházadat összekötheted az miclub fiókoddal így minden vásárlói adat automatikusan átkerül, sőt még otpimonk-ot is használhatsz a feliratkozók gyűjtésére!

Termék testreszabás

Ne felejtsd el menteni a testreszabási lehetőségeket, hogy kosárba lehessen tenni
 • 250 kar. max.
 • 250 kar. max.
Prémium támogatás & frissítések
 • 90 nap
 • 12 hónap
 • 24 hónap

Leírás

.

Mit ad neked ez a modul?

A modul az http://miclub.hu/ rendszerhez készült integrációs modul, melyet Prestashop 1.7 illetve 1.6.1 verzióra lehet telepíteni. A telepítéshez nem szükséges programozói tudás, el-végzése nem tart tovább 5 percnél. 

A modul a Prestashop rendszerű webáruházakból küld adatokat a Webáruházra köthető Mesterséges Intelligencia rendszerének

Mi is az a Mesterséges Intelligencia?

Az M.I. a világ első-, bármilyen webáruházra ráköthető Mesterséges Intelligencia rendszere, ami olyan eredményesen értékesít, amire ember nem képes. Neked semmi teendőd, mert mindent az M.I. csinál!

Soha többet szövegírás, email szerkesztés!

Miután az M.I. vezérli a webáruházadat, soha többet nem kell promóciós levelek megírásával bajlódnod, hiszen mindent megcsinál helyetted. Igen...Mindent!

A webáruházad eladásai nőnek!

Az M.I. soha nem látott magasságba emeli a webáruházad eladásait, hiszen minden egyes látogatót elemez és személyre szabottan kommunikál. Neked ezzel mi a teendőd? Semmi!

Több pénzt keresel! Sokkal többet!

Az M.I. érti a "profit" fogalmát. Azaz nem csak arra törekszik, hogy eladjon. Hanem arra is, hogy olyan terméket adjon el, amin nagy az árrés. Mindezt 100%-ban automatán.

Neked semmi dolgod, automata minden!

Nem kell szoftvert megtanulnod kezelni, nem kell beállításokkal bajlódnod, még csak be sem kell lépned. Éppen ezért a szoftverhez nincs oktatóvideó, hiszen nincs mit megtanulnod.

Optimonk integrációs lépések

A rendszer képes az Optimonk segítségével gyűjtött feliratkozókat átadni az MIclub.hu –nak. Ehhez nem kell mást tenned, mint követni az Optimonk integráció c. részben leírtakat.

Mi-api modul telepítés és beállítása

A modult egyszerűen a Prestashop modul kezelőjén keresztül lehet telepíteni:

Sikeres telepítés után, a két rendszer beállításaiban kell a szükséges adatokat megadni. Ez a folyamat egyszerű, bárki képes megcsinálni. Természetesen egyedi integráció esetén keress minket bizalommal. Lássuk a beállítás menetét.

Beállítások a Prestashop-ban

A Prestashop adminisztrációs felületén alábbi adatokat láthatod, illetve adhatod meg (számok szerint a képen):

 1. Sinkron script: Ez az amit a tárhelyszolgáltatódnál cron-task –ként (ütemezet fel-adat) be kell állítanod. Erre utmutatót a dokumentum végén találsz, cpanel szerver esetében. A tárhelyszolgáltatód nagyon szívesen segít ezt beállítani.
 2. Javasolt futási idő: alapesetben 15 perc, de ez függ az elemek számától. lsd később (7-es pont)
 3. Api felhasználó név: Szabadon választott felhasználónév, de tanács: csak az angol ABC karaktereit tartalmazza.
 4. Api jelszó: bármilyen szabadon választott jelszó, lehet bármilyen karakter benne, speciális karaktereket is beleértve. Tanács: ne legyen túl könnyen kitalálható.
 5. API URL: Ez az az URL ahol az MI-api rendszerébe belész.
  A mi esetünkben pld lehetne: https:// mintakft2.miclub.hu
 6. Vásárlói csoport ár beküldéshez: Azt a vásárlói csoportot válaszd amelynél a vendég felhasználók még a nem kedvezményes árakat látják. Alapesetben ez lehet a customer (vásárlók) csoportja, azonban ha minden vásárlód kedvezményt kap, míg a nem regisztrált vevők pedig nem, akkor ez a választás legyen valamely másik csoport (pl vendég (Guest) vagy Látogató (Visitor))
 7. Limitek beállítása: Itt adhatod meg mekkora limittel legyen beküldve a kötegelt adat. Az első beküldésnél, ahol az áruházban sok adat van, praktikus ezt 1000 körül tartani. Később, amikor már minden adatot visszamenőleg beküldött a rendszer, le-het ezt az értéket kevesebbre venni, pl 100, vagy 500. Valószínűleg 15 perc leforgása alatt nem jön létre annyi adat az áruházban (rendelés, vevő, termék) ami ezt túllép-né. De hagyhatod 1000-es értéken is. (ha nem állítasz be semmit, akkor az értéke 1000)
 8. Mentés: Mentés után az API jelszót nem fogod látni, ezért azt jegyezd fel alaposan.

Beállítások az miclub.hu felületén

Elsőként navigálj a partnerek – partner webáruházak menüpontra.

A képen látható beállítások a számok szerint

  1. Webshop API elérési út (http:// előtaggal együtt): Itt kell megadnod a webáruházad elérési útvonalát, amit a Prestashop adminisztrációs felületén (előző kép 1-es pont) a „Szinkron script” után kiír a modul. Fontos! Csak az idézőjelek közötti részt kell ide bemásolnod. A példa esetében ezt: https://www.azaruhazam.hu/module/wscmiapiv2/Sync (fontos, hogy http (vagy https) előtaggal együtt másold be.
  2. Webshop API felhasználónév: Amit a Prestashop adminisztrációs felületén meg-adtál. Prestashop admin felületen 3-as ponttal jelölt mező tartalma.
  3. Jelszó: Amit a Prestashop adminisztrációs rendszerében megadtál. HA elfelejtet-ted felírni, megjegyezni, akkor mindkét rendszerben azonos jelszót használj. Mindkét adminisztrációs felületen mentsd el újra az értéket. A második jelszó mezőben ismé-teld meg.
  4. Webshop elérési út (http:// előtaggal együtt): Ez maga az áruházad elérési út-ja. Ezt könnyen megtudod a böngésződből, vagy az 1-es pontban látható (Prestashop adminisztrációs felülete) szinkron script értékéből. A /module és az utána lévő rész már nem szükséges. a mi példánk esetében: https://www.azaruhazam.hu/
  5. Webshop képek elérési út (http:// előtaggal együtt): Prestashop rendszerben a képek elérési útja az áruház domainje, vagyis a példánk esetében: https://www.azaruhazam.hu értéket kell megadni.

  Optimonk integrációs lépések

  1. Az optimonk integráció első lépése, hogy megvásárolod az optimonk modult.
  2. Feltelepíted az mi modulhoz hasonlóan, részletes leírás itt: 

  A Prestashop adminisztrációs felületén itt találod a webhook url-t:

  Az Optimonk felületén itt kell beállítani, az URL mezőbe bemásolni.

    Az alábbi mezőazonosítókat kell (lehet) használni:

    1. Megjelenítés url-je: „URL” -> ezt írd az Optimonknál a mezőazonosító helyére.
    2. Kampány neve: „Kampany” -> ezt írd az Optimonknál a mezőazonosító helyére
    3. Chekbox: „GDPR” -> ezt írd az Optimonknál a mezőazonosító helyére
    4. Email, Firstname, Lastname, cupon code, hagyd ott az Optimonk által javasolt adatokat.

    Termék részletek

    wsc-m-001595
    499 Termék

    Csatolmányok

    Értékelések

    Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

    Támogatás és frissítések

    A termékhez automatikusan 3 hónapos támogatást kap. A vásárlás után 90 napig élvezheti a technikai és funkciótámogatást, valamint a termékhez elérhető frissítéseket.

    Győződjön meg róla, hogy a termék jól működik a boltban. A továbbiakban 3, 12 vagy 24 hónapig a Prémium Támogatási Időszak használatával extra támogatáshoz juthat!

    A Prémium Támogatási Időszak használatával a vásárlás után 90 napig, egy évig (vagy 2) hozzáfér a frissítésekhez. A termékfejlesztői csapat a termék-támogatáshoz e-mailben érhető el, az összes technikai és szolgáltatással kapcsolatos kérdés megválaszolására.

    Mi az a Prémium Támogatási Időszak?

    Prémium Támogatási Időszak 2 szolgáltatást tartalmaz:

      • Korlátlan értékesítés utáni támogatás az opció időtartama alatt
      • Hozzáférés a termék összes frissítéséhez az időszak során

    A termékkel együtt megvásárolva a Prémium Támogatási Időszak kedvezményes áron érhető el! Ha kihagyja, később is megvásárolhatja az áruházban. A termék megvásárlását követő egy vagy két évig érvényes.

    Mit tartalmaz ez?

    A prémium támogatási időszakban a következők szerepelnek:

     • a modul / téma használatával kapcsolatos kérdések;
     • a modulhoz / témához kapcsolódó technikai problémák megoldása;
     • hozzáférés az összes modul / téma frissítéséhez.

    A következő szolgáltatások nem tartoznak a prémium támogatási időszakba:

     • testreszabás és speciális fejlesztés;
     • a modul / téma telepítése és frissítése;
     • harmadik féltől származó szolgáltatások, tárhely, szerver vagy a PrestaShop szoftverrel kapcsolatos problémák megoldása.

    Miért válassz minket?

    Új funkciók

    Ha új funkciókra van szüksége, amelyeket még nem fejlesztettünk ki ehhez a modulhoz, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, a "Kapcsolat" menün keresztül.

    Mindig frissítve

    Gyakran hozzáadunk frissítéseket a modulhoz, új funkciók beépítéséhez és a PrestaShop legújabb verzióihoz való hozzáigazításához.

    Segítünk a telepítésben és a konfigurálásban

    Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy probléma merül fel a modul telepítése és konfigurálása során, küldjön egy üzenetet a "Kapcsolat" menüben, és mi segítünk.

    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.